Tuesday, March 5, 2013

TESTIMONI AURAWHITE

Ok meh sini nak cerita sikit pasal testimoni AURA WHITE NI ... ha sebelum jual haruslah kita cuba kan ... dan dan time tu lak muka aku naik jerawat teruk tau mungkin sebab perubahan hormon kot...so dalam kepala hotak ni dah risau dah wei muka naik jerawat entah kat mana silap nya tah..adoii..

so decided nak try aura white sebab aku tengok ko main  orang promote kan aura white siap retis si hanez suraya tu pon minum gak ..ohooii dalam hati pon berkata harus cuba ni kalau bagus berkesan boleh buat duit ni i mean boleh juallah kan tambah2 kan product lagi ...

so pejam kan lah mata rm 150 untuk 1 jar tu ...

so hari first tu dah excited sampai2 terus buka tengok2  pastu ambik dua scoop bancuh dengan air sejuk dalam peti ais bila dah siap bancuh macam ribena pon ada aku tengok  pastu minum seteguk just nak rasa kan kot kot hanyir ke kan memang susah sikit ler aku nak telan.. sekali sedap hokay terus telan dengan lajunya hehehe.. 

Memang tak lah taruh harapan menggunung kulit nak flawless and jerwat tu hilang licin pergi begitu sahaja kan..sebab jerwat aku agak teruk tau entah kenapakah ..tapi aku yakin sebab perubahan hormon kan ..

after almost 2 weeks aku rasa sendiri lah kulit lembut and lembap pastu kan bila ambik gambo nampak kot jerawat dah makin hilang ok tpi adalah lagi yang tinggal tak lah hilang licin cmtu jer..so memang terbaik lah wei aura white ni .hehehe dah la sedap..so memang berbaloi2 tau ..


so ni testimoni aku sendir yer..owh ye aku ni meman jenis lambat beb kalau ambik ape pon kadang sampai berbulan bru nmpak kesannya tapi siyes aku terkejut aurawhite ni DUA MINGGU jer dah nampak kesan tau..
ok ni testimoni aku lpas dua minggu tau ..kat arrow tu still ada lagi bekas jerwat yang besar tu ha tpi yang lain dah banyak hilang suka i ok..kulit pon makin halus lah aku rasa  hehehe...

ni bila aku tengok tstimoni kat admin kulit yang teruk camni pon leh pulih semula dalam masa 2 minggu so no wonder lah kulit aku tu cepat jer dia pulih cuma bekas jerwat tu lah  lambat sikit hehehe...

product bagus no wonder lah si hanez suraya  retis tu pon ambik aura white gak hehehe


ternyata kulit semakin glowing


ha kan aku dah kata bila bancuh nampak cam air ribena kan ssss

alahai aku geram dengan kulit dia ni cantik betol u oll glowing gila


kulit semakin sekata dan pori pon mengecil tau 


ni buka kulit mak dia jer jdi cntik tengok kulit baby dia pon tu ha cantik gak tau




so kesimpulannya aku mendapat feedback positive dari customer aurawhite and aku pon dah cuba sendiri memang berkesan so aku pon berani lah menjuall yer...


sesapa yang ada masalah jerawat kulit kusam, pori besar ekzema ke boleh minum aura white ni ternyata berkesan dan palling penting korang mesti puas hati tau...

kalau yang nak beli borong pon boleh...

pape nak tanya ke order ke boleh sms or calling2 yer

wani -0166606764



P/S : jom cantikss...artis boleh cantik kita pon boleh juga kan yang penting kena keluar modal sikit and berdisiplin yer...insyallah hasilnya anda sendiri puas hati tau


FREE SHAKER AND MASK selagi stok masih ada yer



5 comments:

Anonymous said...

Boleh amk suplimen (appleslym dietary) len x kla mnum aurawhite ny ?

Anonymous said...

Boleh amk suplimen (appleslym dietary) len x kla mnum aurawhite ny ?

WaNnIe.. said...

boleh tapi kena jarakkan pengambilan jer

Anonymous said...

Nk tanye. kalo 1 jar ni bleh thn brape lme? Pastu time haid bleh minum x?

WaNnIe.. said...

boleh tahan -2 bulan time period boleh jer ambik jangan risau hehehe